Jivamukti Yoga – Nyhet!

jivamukti yoga pilates complete

Vi är glada över att presentera en Nyhet! bland kurserna på Pilates Complete, nämligen Jivamukti.

Under sju veckor i höst är du välkommen att yoga tillsammans med Karin Knape. Varje vecka ses vi och praktiserar Jivamukti Yoga under 90 minuter.
Kursen är upplagd så att vi bygger på kunskap vecka för vecka för att kunna fördjupa praktiken allt efter som. Du kommer också få med dig verktyg såsom uppvärmningssekvens, meditationsteknik och andningsövningar som du sedan lätt kan använda hemma på egen hand.

Om Jivamukti:

Metoden Jivamukti har systerskap till Ashtanga Yoga och undervisas i vinyasa (ett flöde). Varje kurstillfälle inleds med att utforska ett tema, ofta inspirerat från ett mantra eller annan yogafilosofisk text. Temat går sedan som en röd tråd genom resten av klassen och kan märkas till exempel i sekvenserna, musiken som spelas eller intentionen som sätts i början av klassen.
Varje klass avslutas med en längre avslappning och en kortare meditation.

Om läraren:

Karin Knape är född och uppväxt i Karlstad, Värmland och bor i Göteborg sen fjorton år tillbaka. Hon har 800 timmar yogalärarutbildning i Jivamukti Yoga i bagaget och utbildade sig i Costa Rica 2012 och Barcelona 2018. Karin har undervisat yoga i Göteborg sen 2013 och innan hon började jobba med yoga på heltid var Karin projektledare på reklambyrån Change. Idag studerar hon även till Ayurvedisk yogamassageterapeut på Axelssons i Stockholm. Karin älskar all form av kommunikation, som hon menar alltid har något att lära en, vare sig det gäller kommunikation med vänner, med den egna kroppen, med sinnet eller andetaget.

Kursstart:  Onsdagar 19.30 med start 4 november

Antal kurstillfällen: 7 ggr á 90 min ( v.45-51)
Pris: 2450 kr
Kursledare: Karin Knape
Bokning: HÄR! 

Om du inte har möjlighet att delta på kursen har vi även en workshop den 5 december med temat framåtfällningar – läs mer om den HÄR!

Vill du testa Jivamukti Yoga och är klubbmedlem hos oss har vi också ett medlemsevent den 13 november. Medlemseventet bokas i din Wondr Wall.

Vi ser fram emot en flödande yogahöst tillsammans med dig!

OM Shanti shanti shanti