Livet som nybliven mamma…

… är inte alltid så lätt.
Man funderar över sitt barns välmående och utveckling, oroar sig över om man borde ha gjort på ett annat sätt för att få ordning på mat- och sovrutiner för sitt barn… man längtar efter egentid och efter att få tillbaka sin kropp utan värkande axlar och ömmande bröst.

Detta är verkligeheten för alla mammor vissa dagar, andra dagar känns livet med en liten bebis helt fantastiskt och som en dröm med den lilla gotiden vid bröstet som är världens sötaste, gulligaste och gosigaste… man känner sig piggare och är lyckligare än man någonsin varit!
Oavsett om du har en gladare dag eller en tröttare så är du och din bebis varmt välkomna till oss på vår mammabebiskurs. Där får du träna tillsammans med andra mammor och bebisar, ni kommer precis som ni är och gör det som fungerar.

Vi är en liten grupp och fokus ligger på att komma igång med mammakroppen igen samtidigt som du får en stund med ditt barn i en annan miljö och träffar nya vänner. Lämna stöket hemma en dag i veckan och kom till oss och träna upp dig igen, inifrån och ut!

Vi ses på onsdagar kl 10.15. Ny kursstart är vecka 44 – läs mer om kursen och boka din plats HÄR!

 

Snapshot: Vegafoto