Nu utökar vi gruppträningsschemat med fler klasser

Efter en väldigt lugn vår och sommar strömmar ni äntligen in till pilatesstudion igen! Vi är sååå superglada över att vi from 1 oktober kan öka upp gruppträningschemat till upp emot 30 klasser/veckan!!! Det känns nästan overkligt roligt!

Många är ni som efterfrågat en lunchklass på måndagar, nu är den här, vilket innebär att vi just nu har en lunchklass kl 12.00 varje vardag. Även eftermiddagarna har blivit mer populära när fler av er har mer flexibla arbetstider. Nu finner du varierade Reformerklasser på eftermiddagarna flera dagar i veckan, och vi gissar att Reformer Flow-klassen kl 16.00 på fredagar kommer att bli en hit!

Och…. som om inte detta vore nog så bjuder vi också på ett gästspel i Gyrokinesis tre onsdagar i oktober. Gyrokinesis liknar garudaträningen och vi hoppas att alla ni som älskar Garudan ska bli förtjusta även i Gyrokinesisen. Tränare på dessa klasser är Elodie Labonne som några av er har träffat på tidigare medlemsevent, antingen i Gyrokinesis eller Tango.

Värmen finns fortfarande kvar i luften och vi fortsätter att undervisa så många av gruppträningsklasserna som möjligt utomhus. Kom ihåg att ta med extra överdragskläder om du vet med dig att du brukar känna dig frusen till en början, efter några minuters rörelse och andning vet vi att ni brukar känna er varma och rosiga om kinderna! All statistik visar också på att hälsoeffekterna från utomhusträning sträcker sig längre än från inomhusträningen. Vår intention är därför att hålla Outdoor-klasserna igång hela hösten, men… DU bestämmer. Är klasserna fullbokade behåller vi dem på schemat, har de lite sämre beläggning kanske de försvinner. Genom att komma på de klasser du tycker bäst om är du med och bestämmer hur gruppträningsschemat skall se ut.

Så! Tipsa dina vänner om vårt pilates-utbud, rekommendera dem att registrera sig på ett Prova-på-kort med 3 gratisklasser så att ni kan träna tillsammans! När de väl provat hoppas vi att de kommer de att vara förtjusta och bli klubbmedlemmar på riktigt. Nu trycker vi gasen i botten och kör gruppträningsklasserna med full fart!

Nu… köööööör viiii!!!!!!

 

Foto: Vegafoto