Månadens medlemsevent- AcroYoga 11 oktober

Månadens medlemsevent – En nybörjarintroduktion till AcroYoga

Visst längtar man lite extra efter närhet just nu? Trots all distansering som vi fortsatt måste hålla finns det faktiskt många möjligheter till lekfull träning med närhet. Vi behöver alla leka mer, samarbeta mer och vara mer närvarande än vi varit på länge.Därför har vi valt att bjuda in till ett, kanske något oväntat, men otroligt roligt medlemsevent i oktober; nämligen AcroYoga! I AcroYoga utmanar du kroppens, sinnets och själens muskler på ett roligt, lärorikt och stärkande vis tillsammans med en vän.

Det här eventet är för dig som vill testa AcroYoga för första gången. Inga förutsättningar krävs. Alla är välkomna.

Lärare på medlemseventet är Boris som tillsammans med sin fru Nina driver Acrobhakti . Både Boris och Nina är certifierade Yoga och AcroYoga lärare som inbjuder till seriös lekfullhet och full närvaro. Med deras varmhjärtade pedagogik skapar de en välkomnande stämning. Boris och Nina förenar sina olika bakgrunder från yoga, dans, cirkus och kung fu och finner sin gemensamma nämnare i rörelse och kreativitet med en livsbejakande attityd. På den vägen fann de AcroYogan och har utbildat sig med grundarna till AcroYoga Jenny Sauer-Klein och Jason Nemer.

Detta event bokas i par. För att du ska känna dig trygg och säker bokar du som klubbmedlem plats på detta medlemsevent för både dig och en nära vän. På så sätt kommer du enbart att träna nära, och ha fysisk kontakt med din medföljande partner. Din vän behöver inte vara klubbmedlem hos oss utan följer med som din gäst helt gratis.

Kom & lek välbehövligt loss tillsammans med oss!

Datum: Söndag 11 oktober

Tid: 14:30 – 16:00

Lärare: Boris från Acrobhakti

Bokning: Du bokar din och din väns plats via din Wondr-wall. Obs! Begränsat antal platser, max 14 personer dvs. 7 par.

OBS! Om du och/eller din vän får förhinder måste du avboka er plats på medlemseventet via mail: anmalan@pilatescomplete.se  för att ge plats åt ett annat par.

 

Varmt välkomna!

 

Som klubbmedlem på Pilates Complete får du ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, rabatterade priser på våra kurser och workshops samt fina erbjudanden hos våra samarbetspartners.