20% Studentrabatt på Månadskort

Från och med 1 oktober 2020 erbjuder Pilates Complete studentrabatt på gruppträning. Du som är heltidsstuderande får 20% rabatt på Gruppträning Månadskort STUDENT  och betalar enbart halva priset för Klubbmedlemskapet!

Äntligen kan vi erbjuda ett Månadskort som gynnar studenter med 20% studentrabatt på Månadskort ( ord. pris 799 kr/mån) & 450 kr för Klubbmedlemskap ( ord. pris 995 kr.)! Vi har under många år fått förfråganingar om olika sorters rabatterade träningskort för studenter men inte tidigare haft möjligheten. I dagens situation med pandemin som påverkar många studenters vardag genom digital undervisning och hemarbete känns det extra viktigt att bidra så att fler har möjlighet att träna pilates för att undvika fysisk och psykisk ohälsa.

Nästan varannan student uppger besvär av ängslan, oro eller ångest. Alla vet vi att fysisk träning främjar både psykisk och fysisk hälsa och förebygger ohälsa. När högskolor begränsar de aktiviteter som äger rum på skolområdet är det inte bara pilatesträningen som är fördelaktig och har positiva effekter på exempelvis stress, oro, ängslan och ångest. Även platsen vi erbjuder är viktig. Att mötas IRL på en vacker plats som Pilates Complete, där vi tränar tillsammans men också träffar likasinnade är väldigt viktigt för den psykiska hälsan. Träningen och gemenskapen på vår studio kan förebygga att man som student känner förtvivlan och depression med anledning av covid-19.

Långvarig stress och symtom på utmattning leder till sämre studieresultat och mindre engagemang. Pilatesträning kan hjälpa dig som är student att må bättre, förebygga ohälsa i framtiden och ge dig mer ork. Med en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp kommer du inte bara att må bättre du kommer också att få ut mer av studentlivet! Med regelbunden träning kommer du att uppleva större studieglädje och med vårt Gruppträning Månadskort STUDENT får du också pengarna att räcka längre till andra roliga aktiviteter!

Vi hoppas att vi får se DIG! & många av dina studievänner hos oss i höst!

Varmt välkommen,

önskar Team Pilates Complete

 

Detta ingår i Gruppträning Månadskort STUDENT inkl. Klubbmedlemskap

+ 450 kr för 1 års Klubbmedlemskap som dras vid första betalningen

Månadsvis betalning
Löpande utan bindningstid
Uppsägningstid: 7 dagar innan nästa månadsperiod

Detta ingår:
1 års Klubbmedlemskap inkl. introduktion
Obegränsad gruppträning
Kostnadsfria medlemsevent varje månad
Frukt & te
10% rabatt på kurser och workshops.
30 dagars prova-på månad hos Yogobe
Erbjudanden och rabatter hos Pilates Completes samarbetspartners

Obs! Detta kort gäller dig som är heltidsstuderande. För att ta del av STUDENT-rabatt behöver du inkomma med intyg till anmalan@pilatescomplete.se i samband med ditt köp.

Teckna ditt Gruppträning Månadskort STUDENT  HÄR!

Foto: Vegafoto