Fira in Halloween med oss!

Om exakt en månad är det Halloween & vi arrangerar POP Pilates Party Fredagen den 30 oktober!

Vi fortsätter hösten i firandets tecken! Är det inte vårt tioårsjubileum som firas så är det Halloween. Vi tar alla tillfällen till fest och inför Allhelgonahelgen bjuder Miray in till en fasansfullt rolig och intensiv förkoreograferad pilatesklass på mattan med Halloween-tema. I ett flödande tempo kommer du att röra dig i takt till musiken och bli ruggigt stärkt och tonad i hela kroppen.

POP Pilates är en kusligt kul, lekfull och koreograferad träning till popmusik som definitivt gör dig sugen på mer och mer och mer…Kom i din bästa Halloweenkostym (om du vill) eller ta bara med ditt skelett och gör dig redo att skrämma slag på kroppen! Buuuuhuuu…..

Datum: fredag 30 oktober
Tid: 17.30-18.30
Tränare: Miray Solkiran
Pris: 350 kr
Bokning: Om du är klubbmedlem bokar du din plats via din wondr wall, är du inte klubbmedlem hos oss bokar du din plats här!

Lääääskigt välkommen till Korsettfabriken denna kolsvarta fredagskväll!

önskar
Team Pilates Complete & alla fabriksspöken…..