Använd ditt friskvårdsbidrag till en kurs

Har du ditt friskvårdsbidrag kvar? Passa på att använda det till någon av våra kurser som startar vecka 44. Alla kurser löper över 8 veckor och vi tar in mellan 8-10 personer/kurs.

Vi tar emot E-passi och Actiway. Kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering vid köp. Om din arbetsgivare behöver ett kvitto på ett köp för att kunna betala ut din friskvårdspeng i efterskott kan du enkelt skriva ut ditt underlag direkt från din wondr wall efter genomfört köp eller kontakta oss så mailar vi ditt kvitto till dig.

Här är några av de kurser som du kan välja att betala med ditt friskvårdsbidrag:

Pilates Matwork Grundkurs – En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt.

Reformer Grundkurs – På den här kursen tränar du pilates på den fantastiska pilatesmaskinen Reformer. Fokus ligger på att forma och stärka upp kroppen med grundläggande pilatesövningar.

Gravidpilates –  Du kan påbörja kursen när som helst under din graviditet då övningarna är anpassade för alla tre trimestrar. Du behöver ej ha tidigare erfarenhet från pilatesträning.

För att se alla kurser som startar v. 44 klicka HÄR!