PILATESUPPVÄRMNING, GOLFPRO-COACH OCH GREEN FEE

“Pilates and Golf experience”

Pilates + Golf = sant!

Buda hem bästa starten på din golfrunda för dig och dina vänner! Vi värmer upp er med specialanpassad pilatesträning för golfspel. Med golfklubban som träningsredskap får ni ett effektivt och mobiliserande program som gör er redo för snabba svingar med driv i höften.

Därefter tar Sandra Carlborg, 5-faldig världsmästarinna i Long Drive, över och drillar er i spelstrategi samt delar med sig av sina erfarenheter från proffstouren. Hon följer med några hål på banan där hon lär er hålla rätt fokus och ger er sina bästa tips för långa drives.  ”Långt & rakt är bättre än kort & snett” / Sandra

 UTROPSPRIS: 9 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar 2-4 deltagare. Max 4 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten 2020. Datum och tider bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Sandra har även spelat som proffsgolfare 10 på Europatouren, Sydafrikanska och Svenska Touren i vanlig golf. När hon inte tävlar världen över älskar hon att underhålla i Golfens Rock N Roll, Long Drive och inspirera golfare att slå långt och rakt.

Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

PILATES COMPLETE JUBILEUMSAUKTION – SÅHÄR FUNKAR DET:

Vi rivstartar vårt 10-årsjubileum med Pilates Complete Jubileumsauktion!
En auktion fylld med exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som du inte hittar i vårt ordinarie utbud. Nu kan du buda hem årets roligaste och mest speciella upplevelse!

Jubileumsauktionen ligger uppe på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränser – som hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför. TACK! för att du bidrar till en bättre värld och hjälper dem som verkligen behöver.