Naturlig skönhet och nakna möten.

Man brukar prata om naturlig skönhet, att skönheten kommer inifrån och att den ligger i betraktarens ögon. Vi som arbetar som tränare brukar säga att vi har världens bästa jobb och något av det finaste med att arbeta som tränare är alla avskalade möten vi har med er kunder.

Tidigare har vi skrivit om hur Pilates Complete, som är allas vår trygga, säkra och okonstlade frizon, ibland kan leda till tokiga felsägningar när vi ses utanför studion. ( Har du inte läst blogginlägget som handlar som skrattframkallande felsägningar som kan uppstå när en vältränad instruktörshjärna inte kan koppla att den välklädde herrn i kostym är samma person som den vältränade mannen i shorts och t-shirt som hen möter varje vecka så hittar du det här…).

Saken är den att alla ni fantastiskt tjusiga, trendigt välklädda, stilfulla och modemedvetna klubbmedlemmar kommer till studion för er träning precis som ni är. Med andra ord, vi ser er varje vecka så själfullt vackra och naturligt strålande som ni är utan make up, klädkoder eller märkesskor. När vi träffas och tränar tillsammans behövs inga fönade frisyrer eller matchande väskor, nystrukna skortor eller välrakade kinder.

Missförstå oss inte, vi fullkomligt älskar mode, glitter, glamour och välkända varumärken, men det fina i att vi alla ses barfota i träningskläder gör att vi alla kan mötas mer avslappnat. Det här gör att vi på ett väldigt naturligt sätt blir mer närvarande när vi ses, våra möten oladdade och relationerna nära.

Låter det konstigt?

Vi tycker det är härligt. Härligt att få möta så många av er och vara en del av er värld på ett sätt som vi aldrig hade varit annars. Måga av er har tränat hos oss länge, vissa i över 15 år, minst en gång i veckan. Det är oundvikligt att vi lär känna varandra på djupet, ärligt och öppet och att vi har en speciell plats för varandra i våra hjärtan på riktigt.

DET är vad vi menar med nakna möten, och DET är en av de vackraste delarna i vårt arbete som tränare. Tack för att NI, kära klubbmedlemmar, ger oss möjligheten att inneha ett av världens härligaste arbeten med så många äkta stunder.

 

Foto: Vegafoto