Kontorsträning för dig och dina medarbetare online eller irl

“Officepilates” 

Bjud in dina arbetskollegor, anställda eller styrelsegruppen till en privat OFFICE PILATES-klass! Vi kommer till din arbetsplats och leder er igenom ett välgörande och energigivande pass med fokus på att släppa anspänning och stelhet i nacke, axlar, rygg och höfter. En kontorsstol och ett gott humör är allt som behövs!

I samband med eventet får ni tillgång till online-material så att ni även framåt kan ge er själva en stärkande REEBOOST under arbetsdagen.

 UTROPSPRIS: 10 000 kr

Detta ingår:

  • 15 min presentation av pilatesteknikens grunder och främsta fördelar med tränare från Team Pilates Complete.
  • 45 minuters sittande pilatesträning anpassad för kontorsarbete.
  • Onlinematerial med instruktioner till alla deltagare för fortsatt egenträning.

Antal deltagare: Aktiviteten passar för sällskap från 2 personer och uppåt beroende på plats online eller irl.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs en vardag under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. Aktiviteten kan genomföras max. 1 h resa från centrala Göteborg. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

PILATES COMPLETE JUBILEUMSAUKTION – SÅHÄR FUNKAR DET:

Vi rivstartar vårt 10-årsjubileum med Pilates Complete Jubileumsauktion!
En auktion fylld med exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som du inte hittar i vårt ordinarie utbud. Nu kan du buda hem årets roligaste och mest speciella upplevelse!

Jubileumsauktionen ligger uppe på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränser – som hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför. TACK! för att du bidrar till en bättre värld och hjälper dem som verkligen behöver.