REFORMERKLASS, FÖRELÄSNING OCH BRUNCH FÖR DIG OCH DINA VÄNNER!

“Pilates Healthy Treat”

REFORM YOUR BODY INSIDE & OUT! Bästa hälsohappeningen i höst för dig och dina vänner! Starta med en stärkande och uppbyggande klass i den trendigt populära pilatesmaskinen REFORMER hos oss på Pilates Complete. Efter träningen tar Erica Palmcrantz Aziz med er på en föreläsning in i Raw Foodens och hälsans värld. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way!
Ni avslutar er hälsodag med en näringsgivande och ljuvligt välsmakande brunch på Happy M Kitchen – Simply healthy and delicious!


UTROPSPRIS: 
10 000 kr

Detta ingår:

  • 60 min träningspass i pilatesmaskinen Reformer med tränare från Team Pilates Complete, på Pilates Complete, Göteborg.
  • 45 min föreläsning med Erica Palmcrantz Aziz om hur du kan bjuda in raw food i ditt liv och om varför det är viktigt att boosta din tarm, ditt immunförsvar genom mat och dryck som är fylld med näring.
  • Smakprover från Rawfoodbyerica.
  • Brunchsittning till alla deltagare på Happy M Kitchen/ Happy Me, Göteborg.

Antal deltagare: Aktiviteten passar 5-10 deltagare. Max 10 deltagare.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs under hösten/vintern 2020. Datum och tider bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information: Pilates Complete tillhandahåller reformer och träningsredskap. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras.
För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

PILATES COMPLETE JUBILEUMSAUKTION – SÅHÄR FUNKAR DET:

Vi rivstartar vårt 10-årsjubileum med Pilates Complete Jubileumsauktion!
En auktion fylld med exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som du inte hittar i vårt ordinarie utbud. Nu kan du buda hem årets roligaste och mest speciella upplevelse!

Jubileumsauktionen ligger uppe på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränser – som hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför. TACK! för att du bidrar till en bättre värld och hjälper dem som verkligen behöver.

Foto: Vegafoto