GARUDAYOGA TILL LEVANDE MUSIK PÅ BJERTORP SLOTT

“Garudayoga goes Royal”

Överraska ditt sällskap med en träningsupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans får ni njuta av en flödande klass med inspiration från garuda, yoga och pilates i vacker slottsmiljö på anrika Bjertorp Slott. Änglalika och klingande toner förhöjer upplevelsen och atmosfären.

 Välgörande träning, levande musik och smakfull slottsfika i magnifik miljö – en storstilad upplevelse ni sent kommer att glömma!

 UTROPSPRIS: 10 000 kr

Detta ingår:

Antal deltagare: Aktiviteten passar för mellan 5 – 25 deltagare. Max 25 deltagare. Perfekt som happening med vännerna, kickoff för kollegorna, privat sällskap eller kreativt företagsarrangemang.

Datum & giltighetstid: Aktiviteten genomförs en vardag under hösten/vintern 2020. Datum bokas i samråd med Pilates Complete efter avslutad auktion. Alla jubileumsauktions-aktiviteter är giltiga och bokningsbara tom 2020-12-31.

Övrig information:  Yogamattor och träningsredskap tillhandahålls av Pilates Complete. Alla aktiviteter är giltiga och kan nyttjas tom 2020-12-31. Aktiviteterna kan inte bytas eller ändras. Resa till Bjertorps slott ingår ej, utan arrangeras på egen hand av köparen. Förmånligt paketpris för övernattning på Bjertorps slott erbjuds alla deltagare efter beslutat datum. För frågor och mer information kontakta: info@pilatescomplete.se

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

PILATES COMPLETE JUBILEUMSAUKTION – SÅHÄR FUNKAR DET:

Vi rivstartar vårt 10-årsjubileum med Pilates Complete Jubileumsauktion!
En auktion fylld med exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som du inte hittar i vårt ordinarie utbud. Nu kan du buda hem årets roligaste och mest speciella upplevelse!

Jubileumsauktionen ligger uppe på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränser – som hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför. TACK! för att du bidrar till en bättre värld och hjälper dem som verkligen behöver.