Vill du bli inspirerad och lära dig något nytt?

Hösten är fullspäckad med härliga eventklasser, inspirerande workshops och lärorika föreläsningar. I september bjuder vi på följande evenemang; alltifrån enstaka 55 minuters klasser till 3 h workshops.

 • Eventklass Hips don´t lie  8 september
  This evenclass is about the importance of pelvic placement in the body. You will find out what is the relationship between the muscles of the core and the pelvis. Our trainer Natalia Ersöz will guide you how to find and maintain the natural position of the pelvis. The program will consist of the exercises that strengthen hip area and muscles around, and the exercises which releases the hip joint.

 

 • Garudamania Workshop 20 september
  Garuda love! Häng med på en fullspäckad förmiddag med tre inspirationsklasser i Garuda där Jasmin och Linda delar med sig av sin passion för rörelse och välmående. Garuda är en fusion av corestyrka och fokus från pilates, andningsteknik och asanas från yoga och ”flowet” från tai chi och dans. Från enkla övningar som bas som utvecklas till flödande rörelsesekvenser utmanar du såväl din fysiska kapacitet som din mentala styrka.

 

 • Andningens Intelligens Workshop och Stark i Balans Föreläsning  25 september
  Du får möta Ulrica Norberg, författare, yogalärare och andningstränare som har studerat andningens kraft i snart 30 år. Workshopen med teori och praktik om hur du stärker och vårdar ditt andetag. Föreläsning om att stärka sin hälsa inifrån och ut. Ulrica pratar om vikten av andning samt om varför vandring är det mest välgörande för hela människan.

 

 • Eventklass PHIT Reformer 30 september
  PHIT – Pilates High Intensity Training på reformern. Bered dig på en 55 minuters högintensiv, brännande och svettig klass på reformermaskinen. Orsi tar dig igenom atletiska och utmanande pilatesövningar som stärker dig på djupet. Passar dig som dig som tränar mycket och vill boosta kroppen på ett nytt och kreativt sätt.

 

Boka din plats direkt på hemsidan eller om du är Klubbmedlem i din Wondr Wall.