Bara några dagar kvar…

På måndag den 31 augusti öppnar vi upp budgivningen för Pilates Completes Jubileumsauktion med unika och roliga pilateshappenings på tema träning, hälsa och kreativa upplevelser som inte finns i vårt ordinarie utbud.

Med start den 31 augusti kan du buda hem årets roligaste och mest speciella pilatesupplevelse som du sedan kan dela med dina nära & kära någon gång under hösten! Så håll utkik!

Jubileumsauktionen kommer att ske på Tradera mellan den 31 augusti-14 september där du går in och lägger ditt bud på den eller de upplevelser som du är intresserad av. Den som lagt det högsta budet vinner upplevelsen och är också med och stödjer välgörande ändamål då hälften av intäkterna går till organisationen Läkare utan gränser.

En liten sneak peak….

Buda hem bästa starten på din golfrunda för dig och dina golfvänner! Sandra Carlborg, 5-faldig världsmästarinna i Long Drive, drillar er i spelstrategi samt delar med sig av sina erfarenheter från proffstouren…

Kamma hem den glittrigaste pilatesupplevelsen någonsin! Du och ditt utvalda sällskap på upp till 30 personer får träna och skina som stjärnor i bästa Beyonceanda…..

Ballonger och serpentiner förvandlar Pilates Completes stora studio till en skojig kalasoas….

Tillsammans får ni njuta av en flödande klass i vacker slottsmiljö till levande musik…

 

Blir det du som vinner budgivningen?
Gå in och skapa ett konto på Tradera så att du är redo att lägga ditt bud redan på måndag!