Vad är grejen med att gå en kurs?

Att välja kurs är toppen om man vill få en mer utbildande approach än bara träning då det under kurstillfällena finns tid att ställa sina frågor och gå mer in på djupet i övningar och teknik. Man tränar i små grupper med samma människor varje vecka, vilket gör att man lär känna och kommer närmare sina medtränande och sin kursledare.

Att välja kurs är en bra start för att komma igång med träning, få med sig mer kunskap och känna på en ny teknik. Kanske ger det mersmak till att sedan fortsätta med mer kontinuerlig träning varje vecka?

En kurs kan också vara bra för dig som redan tränar ex gruppträning men som i lugn och ro vill fördjupa dig ytterligare och få mer inspiration. Hos oss deltar man 1 ggr/ vecka under 8 veckor när man går en kurs. Kurserna är öppna för alla och man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

Och en av de bästa sakerna med att gå en kurs är att man vet att man har en fast tid i veckan som ENBART är vigd för träning och ny inspiration!

Varmt välkommen att boka någon av våra kurser med start nästa vecka!

KURSER

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.