Tjohooooo!!!! Vi firar 10 år!!!

Tjihooooo!!!!

Den 31 augusti är det 10 år sedan vi öppnade Pilates Complete! Vår stora dröm om att få dela vår passion för hälsa, kreativitet, inspiration , energi och glädje genom pilatesträning blev sann!

…..

Drömlokalen i Korsettfabriken på Kastellgatan 1 med sina vitkalkade väggar, stora,välvda fönster och med sin härliga rymd hade exakt den luftiga atmosfär och sköna känsla vi letade efter för att kunna skapa den levande, kreativa och personliga oas vi hade som målbild. De grönskande terrasserna med berg, gullregnsträd och vy över vackra Göteborg var pricken över i:et och är en del som vi kommit att älska alltmer genom åren.

Vi är så stolta över den plats Pilates Complete har kommit att bli både för oss som arbetar på studion, men kanske ännu mer den plats studion kommit att bli för många av er som besöker oss flera gånger varje vecka och som ser Pilates Complete som ert “andra hem”. Den plats som ni beskriver som “stället man kommer till och känner ro i själen”, “oasen som ger mig energi till att leva det liv jag vill”, “platsen där jag möter likasinnade och känner glädje och tillhörighet”.

…..

10 år!!!! 10 fantastiska år som bär med sig så otroligt många fina och härliga minnen och upplevelser!

Alla dessa svettiga, roliga och ömsom jobbiga träningstillfällen vi fått dela med er klubbmedlemmar, kurs- och workshopsdeltagare. Alla ni som tränat och besökt oss på olika event och happenings som skett både på studion och på platser runt om i hela Sverige. Alla variationsrika gruppträningsklasser, där vi tillsammans med er har fått njuta av pilatesträning när det är som allra bäst.

Alla tusentals PT-tillfällen där vi stöttat, väglett och coachat er med pilatestekniken som bas och där inte bara träningen har fått vara fokus utan även psykiskt välmående, personlig utveckling och spirituell harmoni  har varit stora delar som vi fått dela tillsammans med er.  Alla skratt, gråt, allvarliga och skämtsamma känslor och djupgående prat vi fått dela med er.

…..

Vi är så tacksamma över alla fantastiska och givande möten vi haft med alla er inspirerande kollegor i branschen och alla grymma samarbetspartners som vi haft äran att arbeta med genom åren.

Alla som genom åren varit en del av Team Pilates Complete  och som vi är såååå stolta över. Det är en ynnest att få jobba med så drivna, dedikerade och kunskapstörstande tränare. Tränare som vuxit upp på andra sidan jorden och som valt att komma hit till Göteborg och arbeta med oss. You complete us!

Vad vore alla dessa år utan er?

Ni har tillsammans med oss skapat ovärderliga minnen och på så sätt varit med och format Pilates Complete till den community och träningsgemenskap som vi delar idag. Det är ni som har satt guldkant på vår tillvaro dessa år och som får oss att fortsätta vilja utveckla och driva vår pilates-bebis som nu nästan blivit tonåring…

….

Kanske var det inte så här vi hade tänkt oss vårt 10-årsjubileum…ingen hejdundrande fest med glitter och glamour som vi älskar … men håll till godo!

Nu vill vi fira och uppmärksamma alla dessa minnen, stunder, upplevelser, tillfällen och personer runt omkring oss genom en mängd olika event och happenings under den kommande hösten.

 

  • Pilates Completes jubileumsauktion 31 augusti

Vi rivstartar firandet med en pilatesauktion av aldrig tidigare skådad art! Vi har valt ut exklusiva och unika happenings med tema hälsa, träning och kreativa upplevelser som inte finns i vårt ordinarie utbud. Mellan 31 augusti och 14 september kommer hela auktionsutbudet finnas upplagt på Tradera för budgivning online.

50% av intäkterna från auktionen kommer att gå till välgörande ändamål. Team Pilates Complete har valt att stötta Läkare utan gränser som hjälper dem som behöver det mest- oavsett vem, oavsett var, oavsett varför.

Vad säger du t. ex om att buda hem en flödande klass med inspiration från pilates, garuda och yoga i vacker slottsmiljö till levande musik för dig och ditt privata sällskap eller en pilatesupplevelse för fyra personer på golfbanan tillsammans med oss och Sandra Carlborg, 5-faldig världsmästarinna i Long Drive?????!!!

Håll utkik! På vår födelsedag den 31 augusti öppnar vi upp för budgivning! Missa inte Pilates Completes jubileumsauktion och möjligheten att ge dig och dina nära & kära årets roligaste och mest speciella upplevelse!

 

  • Highlights 

Som en del i firandet uppmärksammar vi allt härligt som har hänt under dessa 10 år genom olika contents, happenings och roliga utmaningar under hösten!  Inspireras, utmanas och förundras tillsammans med Team Pilates Complete! Missa inte att att vara med på “Ten times challenges”, “Ten minutes workouts” och följ med på jubileumsresan både IRL på studion och genom våra sociala medier.

 

  • 10-årskampanjer 

Vi firar vårt 10-årsjubileum med att bjuda alla Klubbmedlemmar och nya kunder på våra bästa kampanjer på Gruppträning-, Personlig träning- och PT Group-medlemskap!  Passa på att teckna dig för en av våra 10-årskampanjer och få galet bra erbjudanden tom 10 september.

 

  • Utlottningar

Kära Klubbmedlem! Dig celebrerar vi extra mycket med finfina utlottningar! Under vår födelsedagsvecka ( 31 augusti – 6 september) lottar vi ut pilatespresenter varje dag och fortsätter under hösten att visa vår uppskattning med fler prima presenter på träning, hälsa och upplevelser. Det här är vårt sätt att säga tack för att du som är Klubbmedlem väljer oss som din träningsstudio!

 

Vi ser fram emot en glittrande jubileumshöst tillsammans med er på Pilates Complete!

Sprakande pilatespower och festliga hälsningar,

Jasmin & Linda och hela Team Pilates Complete