Team Pilates – Multikulturell integration av högsta rang!

På Pilates Complete har vi klubbmedlemmar från Grekland, Polen, USA, England, Tyskland, Indien, Brasilen och Finland, från Ryssland, Norge, Danmark och Thailand. Undervisningsspråket på de flesta klasser är ”swenglish” och det faller sig helt naturligt med tanke på att Team Pilates Complete inte är mindre internationellt än kunderna.

Flera av tränarna i Team Pilates Complete sökte upp oss innan sin planerade flytt till Sverige och bad om att få komma på en intervju. Det är alltid lika roligt och smickrande såklart när välutbildade tränare från hela världen väljer att komma just till oss och Pilates Complete av alla ställen de kan välja.

Hos oss möts du av multinationella pilatesexperter från Europa, Asien och Nord Amerika. Vi brukar skämtsamt säga: ” Vem behöver åka på pilatesresa till Korsika eller yogaresa till Bali när man kan träna på terrasserna under det blommande gullregnet vid foten av Skansberget?” Och vem behöver egentligen resa utomlands när man kan gå till Pilates Complete och mötas av en interkontinental tränarstab av högsta rang?! Du behöver faktiskt inte resa ut i världen, pilatesvärlden har redan kommit hit till dig i Göteborg!

Idag har vi tränare från Sverige, USA, Ryssland, Turkiet, Filippinerna, Polen och Ungern. Tidigare har teamet även bestått av tränare från Tyskland, Irland, Finland, Brasilien och Norge och vi har även haft terapeuter från Australien och Nya Zeeland. Räknar vi med Jasmins palestinska ursprung representerar Team Pilates Complete idag hela 8 nationaliteter på lika många tränare. Det gillar vi mycket.

Snacka om multikulturell integration!

 

Foto: Vegafoto