Gratis prova på-klasser med start 23 augusti

Vi hälsar dig som är nyfiken på vårt träningsutbud välkommen till våra gratis gruppträningsklasser med start söndag 23 augusti. Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Prova på-klasser 23 augusti

10.00-10.45 Boll/rulle

11.00-11-45 Matwork

12.00-12.45 Garuda

13.00-13.45 Barre

14.00-14.45 Reformer Boost

15.00-15.45 Reformer

Här kan du läsa mer om våra gruppträningsklasser.

Registrera dig för vårt PROVA PÅ -kort så kan du provträna upp till 3 ggr gratis inom 14 dagar på våra gruppträningsklasser.

På grund av COVID-19 väljer vi i år att endast erbjuda prova på-klasser med max 10 deltagare per klass och inte ha ett Öppet hus med flera aktiviteter som tidigare år. Team Pilates Complete finns dock på plats för att visa dig runt i studion och svara på dina frågor samt hjälpa dig att teckna träning. Du kan också ringa eller maila under dagen så hjälper vi dig på bästa sätt.

 

Vi ber dig som bokar dig på klass att hålla avstånd och respektera våra rekommendationer.

Tvätta händerna innan och efter klass. ( Handsprit finns i studion)
Om du har möjlighet att byta om och duscha hemma så uppmuntrar vi dig till detta.
Stanna hemma om du känner dig sjuk.

Mattor och redskap finns till låns, men vill du ha din egen matta så går det naturligtvis bra. Vid vackert väder kan klasserna komma att hållas utomhus.

Missa inte våra 10 ÅRS KAMPANJER!

Vi är en unik träningsstudio i vacker och inspirerande miljö på Kastellgatan 1 i centrala Göteborg. Här möts du av en personlig och kreativ atmosfär. Studions ljusa lokaler innehar en komplett PT-studio med utrustning från STOTT PILATES® och Garuda Apparatus samt två öppna studios för gruppträning och kurser. Unikt för Pilates Complete är också två stora, privata terrasser för utomhusträning vid det grönskande Skansberget. I den mysiga loungen kan du njuta av en god kopp te innan eller efter din träning. Shopen erbjuder ett urval av kvalitativa och sköna träningskläder ifrån vår samarbetspartner Heroica Life samt pilatesredskap och mattor. Pilates Complete är den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi!