Månadens medlemsevent- Return to Life through Contrology

Joseph Pilates kallade från början sin träningsform “Contrology”, “den fullständiga koordinationen av kropp, sinne och själ”. Med sin far inom gymnastiken och sin mor inom den naturmedicinska skolan, som jobbade genom kroppens inneboende intelligens, hade Joseph en bas för att sätta samman träning och det som vi idag kallar somatisk praktik, eller somatics. I den somatiska praktiken betonar vi vad kroppen gör inuti och hur det känns.

På augusti månads medlemsevent leder Anna Victoria Boström dig igenom en klass där ni går tillbaka till Josephs ursprungliga tanke om förening mellan kropp, sinne och själ genom att betona det somatiska arbetet i Pilates-träningen. Tillsammans utforskar ni vad Joseph menade var träningens potential till genomgripande välmående.

Varmt välkommen!

Datum och tid: Tisdag 18 augusti kl.19.30-20.30.

Medlemseventet är kostnadsfritt för dig som är klubbmedlem och bokas i Wondr.