Yogaworkshop med Ulrica Norberg

Äntligen kommer hon till oss! Hela yogasveriges andningsguru; Ulrica Norberg!

Ulrica Norberg står med fötterna stadigt på jorden efter att ha genomlevt stora utmaningar vilka hon valt att använda som energi och erfarenhet till att vässa sin nyfikenhet och kunskapsinhämtning i olika riktningar, för att nu stå med fötterna både i vetenskap och andlighet. Som journalist och yogalärare väver hon samman vetande, utforskande, accepterande och att uppleva, vilket hon menar är det enda sanna för att komma vidare i livet. Nu kommer hon till Pilates Complete för att dela med sig av visdom, vetenskaplig forskning och praktisk träning för att vässa våra inre muskler att bli mer stabila. Så vi kan leva, Mer i närvaro och hög hälsa.

För ett medvetet liv, krävs en närvaroökning i varje andetag. Andningen är bryggan mellan vårt fysiska och psykiska jag samt det element som gör det möjligt för kroppen, själen och sinnet att förenas i en helhet. Yogans filosofi menar att det är i pausen mellan två andetag som vi kan komma i kontakt med vår intelligens och vårt medvetande. Att det är i mellanrummet alla svaren finns, kontakt kan skapas, sammanhang formas. Och genom att öka pausernas längd får vi mer utrymme att reflektera och tänka efter.

Du får möta Ulrica Norberg, författare, yogalärare och andningstränare som har studerat andningens kraft i snart 30 år.

I hennes bok ANDAS -Livet händer mellan två andetag, berättar hon om denna inre superkraft vi vet alldeles för lite om men som vi bär runt på. Redo att utforskas och tränas upp. Välkommen till dessa tillfällen där du kan koppla upp dig på kraften i ditt nervsystem, öka din cirkulationskraft samt få tillgång till en mängd kloka verktyg för att stärka dig själv inifrån och ut.

 

WORKSHOP ANDNINGENS INTELLIGENS 25 SEPTEMBER 13.00-16.30

13.00-14.30 Andningens kraft Teori och praktik

14.30- 14.45 Fika

14.45-16.30 Din Inre Superkraft Hur du stärker och vårdar den. Teori och praktik.

 

Datum: Fredag 25 september
Tid: 13.00-16.30
Pris: 900 kr    (För både Workshop och Föreläsning 1200 kr)
Kursledare: Ulrica Norberg

Bokning: Här eller via din wondr wall.

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.