En internationell pilates community – det är vad vi är!

Pilates Completes klubbmedlemmar och team är som en enda stor pilatesfamilj! Vi tar hand om varandra, vi lär av varandra, inspirerar, peppar och stöttar varandra. Vi delar vardagshändelser, stora som små och många av oss träffas oftare än vi träffar våra vanliga vänner eller kanske till och med vår familj.

Många som tränar hos oss kommer från andra länder, enligt oss finns det ingen annan studio som har en sådan skön internationell känsla som Pilates Complete. Universitetet med Chalmers och Handelshögskolan lockar många duktiga forskare och doktorander, ofta har de tränat pilates i sitt hemland och blir överlyckliga när de finner oss.

-Äntligen, säger de, har vi hittat en plats med ”riktig” pilates i Göteborg!

Det glädjer oss naturligtvis och den internationella bredden gör mycket för studion. Så, känner du någon träningsintresserad person som nyligen flyttat till Göteborg från en annan del av världen, eller ett annat land, tipsa dem om att bli klubbmedlem på Pilates Complete.

Vi lovar att de kommer känna sig som hemma i vår internationella pilatesfamilj!

 

Foto: Vegafoto