I morgon öppnar vi igen!

Ja, äntligen är det dags att öppna upp dörrarna till Pilates Complete igen!

Vi längtar såå efter att få träffa er igen och vi är otroligt glada över att se att ni har längtat lika mycket som vi efter att  få komma tillbaka och träna igen, för i stort sett alla gruppträningsklasser är redan fullbokade! Vi har fortfarande små grupper om 10 personer på klasserna och jobbar redan ikväll på att lägga in fler klasser, inget kan göra oss gladare än att se att ni är så pepp på er pilates!

Kommande vecka startar vi även upp med våra Summer boosts igen. Två stycken tredagarskurser: Pilates för löpare och Rock the reformer, vi har några platser kvar på båda kurserna så in och boka dig direkt om du vill vara med!

Vi ses i morgon kära PC-medlemmar…

Varmaste välkommen-tillbaka-hälsningar,

Team Pilates Complete

 

 

Foto: Vegafoto