Våra sommarkurser i augusti 

Nu har hälften av våra härliga Summer Boost-kurser genomförts och i augusti väntar ytterligare några stycken sommarkurser som vi hoppas kan inspirera dig, din hälsa och ditt välmående!

PILATES FOR RUNNERS 3-5 augusti
​Oavsett om du springer ultralopp eller joggar 2 km i veckan kommer den här kursen ge dig redskap för att kunna springa skadefritt och glädjefyllt. Rörlighets-, balans- och stabiliseringsträning för dig som löptränar. Fokus ligger på fötter, ben och höfter samt på styrkeövningar för bålen.

ROCK THE REFORMER – 7-9 augusti
Pilatesträning i reformermaskinen innebär en uppsjö av valmöjligheter och på den här kortkursen får du testa tre skilda teman. Dag 1 riktas in på plasticitet. Mjukt och stretchigt tränar du dig mot en mer formbar kropp. Dag 2 koncentreras på balans och jämvikt. Glasklart fokus leder dig mot större harmoni både fysiskt och psykiskt. Dag 3 ställs siktet om till en mer styrkemässigt utmanade pilatesträning som tar dig närmare en friskare och mer hållbar fysik.

BEST OF BARRE – 10-12 augusti
Med pilatestekniken som bas och med inspiration från dans och funktionell träning, tonar, stärker och formar du hela kroppen vid balettstången. Under tre dagar får du ta del av våra bästa Barre-klasser med vår favoritmusik och de mest populära koreografierna. Högintensiva sekvenser med puls och träningsglädje som håller dig motiverad och full av energi!

SOMATIC YOGA – 14-16 augusti
Somatisk yoga är ett inifrån utforskande av kroppen genom yoga. Vi släpper taget om våra kunskaper om hur yogapositioner ska vara och går in i experimenterande och lyssnande. I en struktur av välkända yogapositioner är ingens yoga är den andres lik, vars och ens utforskande är individuellt. Du bjuds in till att lösa upp invanda mönster i kroppen och sinnet och får syn på andra möjligheter.