Just three more times!

When your pilates trainer says – Three more times! and you just know that it’s a lie…

🙂

Vi Pilatestränare får ofta höra att vi inte kan räkna…men faktum är att vi går in så otroligt mycket i varje övning som vi undervisar så att vi i stundens hetta liksom tappar bort oss, för att övningen bara måste göras en gång till, armen bara behöver sträckas liiite till eller 10 st hopp till på jumboarden kommer att ta just dig till nya höjder.

Så i grund och botten, JA! tre gånger till kanske blir fyra eller kanske till och med åtta, men det är för att vi vill ditt allra bästa och att du ska få den bästa träningen oavsett om det är en stretchig och flödande Garudaklass eller en högintensiv Reformer boost. Vi vill att du ska känna dig skönt genomarbetad och glad när du går från din träning och att du genom att träna hos oss på Pilates Complete kan känna dig stark såväl fysiskt som mentalt.

Ditt välmående är vårt mission!