Sommar, semester & support!

Nu är det semestertider för många utav oss! Vi i Team Pilates Complete både längtar efter lite ledighet samtidigt som det blir svårare än på länge för oss att slappna av och njuta av lata dagar med Covid-19 situationen ständigt närvarande.

Hela våren och försommaren har vi valt att fokusera på det som är positivt genom att sprida pilates, träningsmotivation och social samvaro efter rekommenderade restriktioner både irl på studion och online genom våra olika kanaler..

En sprudlande studio fylld av glada, skrattande och svettiga klubbmedlemmar, fullbelagda klasser utomhus och en PT-studio med ständigt uppbokade tränare är det vi vill vara och förmedla till er alla. Verkligheten har tyvärr varit annorlunda den senaste tiden. Vi är dock otroligt tacksamma över att vi haft möjligheten att hålla Pilates Complete öppet och över att många av er delar vilken stor betydelse pilatesträningen har haft för er under den här perioden. Stort tack för det!

Vi gör vårt allra bästa för att fortsätta ta fram de tjänster, träningsupplägg och produkter som NI, våra kära klubbmedlemmar och kunder efterfrågar. Vi tror på att erbjuda ett attraktivt utbud som många av er vill nyttja och vi i Team Pilates Complete hoppas från djupet av våra hjärtan att vi får se dig hos oss väldigt snart och mycket ofta de närmaste månaderna.

Somriga smultronstrån och solkyssta shell stretches…..

Linda & Jasmin,

tillsammans med hela Team Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto