Sommartider Hej Hej!

Nu går vi in i sommartider på Pilates Complete och med det också sommarschema på gruppträning och PT Group. Du hittar veckans och kommande klasser och PT Group-tider här eller direkt i din Wondr Wall.

Vill du boka PT är flera av våra tränare på plats i sommar och skulle din ordinarie tränare vara på semester så passa på att träna med någon av våra andra tränare så att du inte behöver göra uppehåll. Team Pilates Complete jobbar nära varandra så att du enkelt och smidigt kan fortsätta din träning hos oss.

Vi håller studion öppen fram till den 20 juli, därefter är studion sommarstängd i två veckor för att sedan åter öppna igen den 3 augusti.

Under hela sommaren erbjuder vi 3-dagars kurser i Pilates, Barre, Reformer, Yoga och Garuda. Kurserna är anpassade så att alla kan vara med. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från träningstekniken. Boosta din sommar med våra Summer Boosts!   Närmast The Garuda Way 3-5 juli samt Flying Pilates 6-8 juli.