Pilates is my happy hour

Just nu finner du Pilates Completes specialdesignade, ekologiska och giftfria tees, linnen och t-shirts till pangpris i vår shop. Dessutom har de fina pilatesbudskap som “Pilates is my happy hour” och “Pilates completes me”

Vi får feel good vibes av tanken på att minimera utsläpp av gifter i naturen såväl som att se till att du som ska bära plagget inte får i dig några farliga ämnen via huden. När du köper den här tröjan så försäkrar du dig om att hela produktionskedjan skett på det mest hållbara sättet. Tröjorna vi trycker på är märkta med Fair Wear Foundations label. Det betyder att de är säkrade från barnarbete och att alla arbetare får ok avtal, säkra förhållanden att jobba i och en levnadslön. De flesta textilarbetare jobbar med en minimilön som är det lagen kräver, men som inte räcker till det mest grundläggande i livet. Tröjorna är också PETA-approved vilket betyder att inga djur kommit till skada vid produktionen. Våra tröjor hjälper till att se till att arbetarna får en fair lön helt enkelt. Innehållet i tröjorna är ekologisk bomull och hållbart framställd bambu. Tröjorna är screentryckta utan plast med certifieringen “Bra miljöval”.

När du köper en t-shirt eller topp får du även en fin Pilates Complete-väska på köpet. Varmt välkommen in!