Boosta din sommar med oss!

Tänk att det redan är juni! Sommaren är här!

Detta första halvår 2020 har nog för de flesta av oss varit en märklig och stundom svår och klurig tid. Vi på Pilates Complete har gjort allt i vår makt för att hålla humöret uppe med saker som ger oss energi och positiva vibes.

Många saker har naturligtvis haft temat träning och då speciellt alla härliga klasser och pt-tillfällen ute på våra terrasser, men också när vi delat vår pilatespassion med gratis föreläsningar om pilates, live streamade intervjuer på Facebook, kvalitativ och mångfaldig träning på Yogobe och delat våra Klubbmedlemmars erfarenheter och upplevelser om vad pilates är för dem i vår blogg. Våra eventklasser med specifika teman som Garuda Flow och Shoulder Stability har gett ny kunskap och glädje.

Men trots allt detta så stoppar vi inte nu! Vi fortsätter att ge allt vi kan och vill fortsätta hjälpa dig att boosta din sommar med skön och härlig träningsglädje och energi!

 

PILATES COMPLETE SUMMER BOOST
I sommar bjuder vi på inte mindre än 10 olika sommarkurser i pilates, yoga och garuda. Alla kurser går under 3 dagar och är 75 minuter och kostar 1500 kr. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av träningstekniken. Ge dig själv en riktig inspirationsinjektion, testa något nytt och kom och träna med oss!

Pure Pilates Summer boost v. 27

Renodlad pilateskurs där du lär dig grunderna i tekniken. Med olika infallsvinklar får du testa tre olika pilatesinriktningar med tre olika tränare. STOTT PILATES, Modern pilates medicinsk pilates.

The Garuda Way Summer boost v. 27

Prova garuda och känn skillnaden. Du tränar med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Flying Pilates Summer boost v. 28

Flygande yoga har man ju hört talas om men Flying pilates? På den här sommarkursen introducerar Jasmin & Linda dig till svävande pilatesträning i yogagungan.

GYROKINESIS® Summer boost v. 28

Introduction to the concepts and basic principles of the GYROKINESIS® method. We will focus on tools to understand the movement and breathing to train smart, improve our posture and our daily moving habits. The course is held in english.

POP Pilates Summer boost v. 29

POP är koreograferad pilatesträning till popmusik, det är ett lekfullt sätt att träna på och känns nästan som en dans på pilatesmattan!

Pilates Balance Summer boost v. 29

På den här kursen tränar vi både balans och reaktionsförmåga. Balans handlar inte om att vara stilla, det handlar om att fånga sig själv när man faller. Kom och balansera tillsammans med oss!

Rock the reformer Summer boost v. 32

Pilates i reformermaskinen innebär en uppsjö av valmöjligheter och på den här kortkursen får du testa tre skilda teman; Plasticitet, jämvikt och hållbar fysik.

Pilates for runners Summer boost v.32

Oavsett om du springer ultralopp eller joggar 2 km i veckan kommer den här kursen ge dig redskap för att kunna springa skadefritt och glädjefyllt.

Best of Barre Summer boost v. 33

Under tre dagar får du ta del av våra bästa Barre-klasser med vår favoritmusik och de mest populära koreografierna. Högintensiva sekvenser med puls och träningsglädje som håller dig motiverad och full av energi!

Somatic Yoga Summer boost v. 33

Somatisk yoga är ett inifrån utforskande av kroppen genom yoga. Vi släpper taget om våra kunskaper om hur yogapositioner ska vara och går in i experimenterande och lyssnande. I en struktur av välkända yogapositioner är ingens yoga är den andres lik, vars och ens utforskande

 

PT ONLINE
Nu lanserar vi också PT Online! Vill du träna pilates men inte har möjlighet att besöka oss på studion? Vill du träna hemifrån? Då kan du nu träna med oss online! Den Personliga Träningen anpassas efter dig, dina önskemål och den plats du befinner dig på. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

 

YOGOBE SUMMER CHALLENGE
Idag startar Yogobe Summer Challenge igång! En 4 veckors utmaning där du väljer 1 av 4 olika skräddarsydda program utifrån just dina behov (återhämtning, träning & pepp, fördjupad yogapraktik etc). Varje vecka får du välja på +10 nya videor (totalt 40 videor). Vill du ha extra pepp och guidning av oss så väljer du programmet Sweaty and healhty!

Alla aktiva medlemmar (med minst 30 dagar accesstid) har full tillgång till Yogobe Summer Challenge. Är du ny till Yogobe? Använd vår kampanjkod pilatescomplete som ger dig 30 dagar gratis tillgång (utan att övergå i en betalande prenumeration)