Vad gör dig lycklig?

För oss är ett träningspass i pilates en av de saker som gör oss lyckliga och får oss att må bättre, känna oss mer tillfreds med livet och gladare. Andra saker som också gör oss lyckliga är en promenad i naturen, vackra blommor, en god glass och ett samtal med bästa vännen.

Tips! Gör din ”Lyckliga listan” – skriv ner saker som gör dig glad, på bättre humör och får dig att känna dig lugn och avslappnad och/ eller upprymd och energifylld. När du känner dig nedstämd, irriterad eller ledsen tar du fram Lyckliga listan och påminner dig själv om saker du kan göra eller som du tycker om och som får dig på bättre humör.

Man kan också ”lura hjärnan” genom att le stort med hela ansiktet en stund.
Testa! Känns det fånigt? Vad gör det, om det hjälper dig att må lite bättre!

So let’s smile today!

 

 

Foto: Vegafoto