Fira mamma med Pilates-presenter i år!

Vem är bättre än mamma? Vi tycker att du ska fira dig själv och alla mammor runt omkring dig med pilates & kostrådgivning i år!

Allas mammor behöver firas ordentligt, våra egna mammor, vi själva som är mammor – vi behöver fira, och våra vänner som tar på sig mammarollen behöver också firas, och de som man inte är en biologisk eller plats-mamma men är eller känner sig som en modergesalt till någon eller några så är värda att firas!!!

Behöver du eller din mamma ta ett steg närmare ett friskare liv, få mer energi och ge din kropp den näring den behöver? Vår kostrådgivare kan hjälpa till!

Uppstartskampanj Kostrådgivning 3 ggr x 45 minuter 1950 kr tom 1 juni ( ordinarie pris 2 250 kr).

Uppstartskampanjen innehåller rådgivande samtal där vi hjälper dig att analysera dina kostvanor genom en personlig hälsoplan, näringsanalys, måltidschema och recept.

Vi erbjuder även Kostprogram online.för dig som vill förändra dina kostvanor och skapa nya rutiner men vet inte hur du ska börja. Under fyra veckor får du guidning online och hjälp att nå ett friskare liv med mer energi.

Vänta inte, börja nu!

Tre kurser till priset av två! Fira mamma och passa på att ge dig själv en fin present samtidigt! Låt oss boosta dig och dina mammor den här sommaren med någon av våra sommarkurser.

Snart är sommaren här och med det våra Summer boosts!!! Under 6 sommarveckor erbjuder vi 10 st tredagarskurser med olika teman. Som vanligt är målet med Pilates Complete Summer boost att du ska få en ordentlig inspirationsinjektion, kanske testa något nytt och framförallt fyllas av genuin träningsglädje! Inga förkunskaper krävs, upplägget anpassas till deltagarna så alla kan vara med!

Alla kurser är 3 tillfällen a 75 minuter, vi är max 10 personer och tom 1 juni ger vi Dig vårt allra bästa pris!

Early bird 999 kr/kurs tom 1 juni ( ordinarie pris 1500 kr/kurs).

Detta är kurserna på Pilates Complete Summer boost 2020:

Renodlad pilateskurs där du lär dig grunderna i tekniken. Med olika infallsvinklar får du testa tre olika pilatesinriktningar med tre olika tränare. STOTT PILATES, Modern pilates medicinsk pilates.

Prova garuda och känn skillnaden. Du tränar med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Flygande yoga har man ju hört talas om men Flying pilates? På den här sommarkursen introducerar Jasmin & Linda dig till svävande pilatesträning i yogagungan.

Introduction to the concepts and basic principles of the GYROKINESIS® method. We will focus on tools to understand the movement and breathing to train smart, improve our posture and our daily moving habits. The course is held in english.

POP är koreograferad pilatesträning till popmusik, det är ett lekfullt sätt att träna på och känns nästan som en dans på pilatesmattan!

På den här kursen tränar vi både balans och reaktionsförmåga. Balans handlar inte om att vara stilla, det handlar om att fånga sig själv när man faller. Kom och balansera tillsammans med oss!

Pilates i reformermaskinen innebär en uppsjö av valmöjligheter och på den här kortkursen får du testa tre skilda teman; Plasticitet, jämvikt och hållbar fysik.

Oavsett om du springer ultralopp eller joggar 2 km i veckan kommer den här kursen ge dig redskap för att kunna springa skadefritt och glädjefyllt.

Under tre dagar får du ta del av våra bästa Barre-klasser med vår favoritmusik och de mest populära koreografierna. Högintensiva sekvenser med puls och träningsglädje som håller dig motiverad och full av energi!

Somatisk yoga är ett inifrån utforskande av kroppen genom yoga. Vi släpper taget om våra kunskaper om hur yogapositioner ska vara och går in i experimenterande och lyssnande. I en struktur av välkända yogapositioner är ingens yoga är den andres lik, vars och ens utforskande är individuellt.

Du bokar din plats i din Wondr wall eller genom hemsidan.

Hipp hipp hurra för våra mammor! Idag och på söndag och alla andra dagar också!

 

Foto: Vegafoto