Spänd i axlar och nacke? Kom och var med den 1 juni!

Efter många timmars arbete framför datorn, några timmar till med ipaden i knät och ytterligare en timme med mobilen i handen har axlar och nacke fått mer än de egentligen tål.

Det är inte konstigt att vi känner oss stela och trötta kring axlelpartiet på kvällarna. Stelhet och trötthet är steg 1, steg 2 är smärtan. Bär inte hela världen på dina axlar, mota istället bort huvudvärken och lär dig vilka övningar som hjälper mot spända axlar och trötta ryggar.

Den 1 juni undervisar Natalia eventklassen Shoulder Stability – en pilatesklass med fokus på övningar för stabilitet, styrka och rörlighet runt skuldra och axelparti. Skuldrorna är för många en bortglömd kroppsdel som man behöver öva på att få kontakt med.  Skulderbladsstabilisering är lika viktigt som magmuskelaktivering när du tränar pilates.

Natalia ger dig under denna klass de bästa tipsen och övningarna för att hitta en god placering och hur du kan skapa mjukhet runt axel- och skulderbladsparti.

Hör av dig till oss om du har frågor eller boka din plats via Wondr wall eller här! Vi tar in max 10 personer på klassen och priset är endast 350 kr.

Varmt välkommen!

 

“A responsible Warrior is not someone who takes the weight of the world on his shoulders, but someone who has learned to deal with the challenges of the moment.” ― Paulo Coelho

 

Foto: Vegafoto