Fem gånger är alltid bättre än noll

En gång är bättre än ingen och fem minuter är bättre än noll!

Ibland tänker vi för stort och ser hinder istället för att ärligt utgå ifrån hur det är just nu och ta ett steg i taget. Om du har legat hemma med förkylning några dagar (eller rent av influensa i några veckor !!!) kan det kännas ouppnåligt att klara av att delta på en Reformer boost-klass eller att ens gå på en kortare promenad runt kvarteret. Låt dig inte fångas av negativa tankar utan flytta fokus till det du faktiskt kan göra idag!

Lyft blicken från det som känns jobbigt till det som känns härligt istället! Vad kan du göra idag? 

  • Kan du göra 1 st Cat stretch, 1 st Roll up, 1 st Breast stroke? Gör det!
  • Kan du gå från sovrummet till köket och cirkla med armarna, andas tio djupa andetag och böja kroppen från sida till sida? Gör det!
  • Orkar du gå iväg till Pilates Complete på din inbokade klass men blir så trött så att du måste vila i shell stretch eller gå hem efter halva klassen? Gör det!

Oavsett vad du gör idag tar det dig ett steg närmare eller längre ifrån hur du vill må. Fokusera på glädje och kom ihåg: Fem gånger är alltid bättre än noll & : Bättre att vifta med tårna i takt till musiken när du tittar på din favoritserie i sängen än att inte vifta med något alls 😉

 

Foto: Vegafoto