Early bird på sommarens kurser tom 1 juni. Endast 999 kr/kurs!

Snart är sommaren här och med det våra Summer boosts!!! Under 6 sommarveckor erbjuder vi 10 st tredagarskurser med olika teman. Som vanligt är målet med Pilates Complete Summer boost att du ska få en ordentlig inspirationsinjektion, kanske testa något nytt och framförallt fyllas av genuin träningsglädje! Inga förkunskaper krävs, upplägget anpassas till deltagarna så alla kan vara med!

Vi presenterar stolt 2020 års version av Pilates Complete Summer boost:

Renodlad pilateskurs där du lär dig grunderna i tekniken. Med olika infallsvinklar får du testa tre olika pilatesinriktningar med tre olika tränare. STOTT PILATES, Modern pilates medicinsk pilates.

Prova garuda och känn skillnaden. Du tränar med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Flygande yoga har man ju hört talas om men Flying pilates? På den här sommarkursen introducerar Jasmin & Linda dig till svävande pilatesträning i yogagungan.

Introduction to the concepts and basic principles of the GYROKINESIS® method. We will focus on tools to understand the movement and breathing to train smart, improve our posture and our daily moving habits. The course is held in english.

POP är koreograferad pilatesträning till popmusik, det är ett lekfullt sätt att träna på och känns nästan som en dans på pilatesmattan!

På den här kursen tränar vi både balans och reaktionsförmåga. Balans handlar inte om att vara stilla, det handlar om att fånga sig själv när man faller. Kom och balansera tillsammans med oss!

Pilates i reformermaskinen innebär en uppsjö av valmöjligheter och på den här kortkursen får du testa tre skilda teman; Plasticitet, jämvikt och hållbar fysik.

Oavsett om du springer ultralopp eller joggar 2 km i veckan kommer den här kursen ge dig redskap för att kunna springa skadefritt och glädjefyllt.

Under tre dagar får du ta del av våra bästa Barre-klasser med vår favoritmusik och de mest populära koreografierna. Högintensiva sekvenser med puls och träningsglädje som håller dig motiverad och full av energi!

Somatisk yoga är ett inifrån utforskande av kroppen genom yoga. Vi släpper taget om våra kunskaper om hur yogapositioner ska vara och går in i experimenterande och lyssnande. I en struktur av välkända yogapositioner är ingens yoga är den andres lik, vars och ens utforskande är individuellt.

Låt oss boosta dig den här sommaren med någon av följande kurser: Alla kurser är 3 tillfällen a 75 minuter, vi är max 10 personer och tom 1 juni ger vi Dig vårt allra bästa pris! 

Early bird 999 kr/kurs tom 1 juni ( ordinarie pris 1500 kr/kurs).

Det bästa med DET är att du inte ens behöver välja vilken kurs du ska gå på, du kan boka in dig på tre kurser till priset av två! Du bokar din plats i din Wondr wall eller genom hemsidan.

 

Foto: Vegafoto