Öva upp din andning tillsammans med Linda den 27 maj

Nyskapad eventklass med 55 minuters fokus på andetaget.

Andningen påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa. Olika typer av andning kan ex. lugna ner oss när vi är stressade, få oss att piggna till när vi är trötta, göra oss mer fokuserade när vi har svårt att koncentrera oss eller kyla ner oss när vi är överhettade. Att andas medvetet är en av de enklaste vägarna till att må bättre. På den här klassen får du prova olika andningsövningar och Linda berättar också om hur du kan använda varierade tekniker till det du behöver bäst i vardagen.

Under våren erbjuder vi ett gäng med eventklasser för dig som vill utveckla dig i din träning ytterligare eller för dig som vill testa något nytt. Klasserna är öppna för alla och du behöver ej ha tidigare erfarenhet ifrån tekniken. Vi är max 10 personer /klass och priset är 350 kr. Hör av dig till oss om du har frågor eller boka din plats i din Wondr wall för att delta. Om du inte är klubbmedlem bokar du din plats här!

“Breathing is the first act of life and the last. Our very life depends on it.”/Joseph Hubertus Pilates

 

Foto: Vegafoto