Vi väntar på Dig med pilatespassionen på topp!

Vi har tackat er tidigare och vi gör det igen: TACK! alla ni som fortsätter att träna hos oss just nu! Tack till er som kommer till studion varje vecka och håller både er själva och oss igång. Tack för alla peppande ord och fina presenter ni ger oss och tack för alla tankar, ideér och förslag ni bidrar med! Tack för allt stöd ni ger oss på så många olika sätt.
Vi finns här för er och vi känner med värme att ni finns här för oss. Tillsammans är vi starka och tillsammans formar vi den oas som Pilates Complete faktiskt är! TACK TACK TACK!

Tillsammans med er har vi de senaste veckorna firat Internationella pilatesdagen, maniskt reformerat våra kroppar under en halvdag, lärt oss mer om eteriska oljor och njutit av pilatesträning i solen på terrasserna!

Några av er deltog på våra “Four pillarz of pilatez”-eventklasser under våren och vi har nya eventklasser med djupdykande teman som väntar oss under försommaren.
Först ut är en flödande garuda, därefter 55 min andning, specialträning för skuldergördeln och sist men inte minst bjuder vi in till en brännande barre!

Om Du haft en paus i Din pilatesträning hoppas vi att vi får se Dig hos oss snart igen. Kanske kan du inspireras av andra klubbmedlemmars berättelser och komma tillbaka på ett sätt som passar dig. Vi har många alternativ att erbjuda. Läs mer om allt detta och mycket mer i nyhetsbrevet nedan.

Våren är som vackrast på Pilates Complete och vi väntar på Dig med pilatespassionen på topp!

/Linda & Jasmin tillsammans med hela Team Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto