Gratis föreläsning – både IRL & live stream 

Pilates Complete bjuder för andra gången den här våren in till en gratis föreläsning där ägarna och grundarna till studion; Jasmin Salhi & Linda Ahlgren berättar om pilatesteknikens historia, grundprinciperna man tränar efter, fördelarna med träningsformen och varför du borde använda mer pilates i din egen träning.

NYHET Live stream! Den här gången kan du delta även om du inte har möjlighet att besöka oss fysiskt då föreläsningen live streamas på vår facebooksida i samarbete med facebookgruppen “Vad händer i Göteborg?”,

Syftet med föreläsningen är att sprida kunskap om modern pilatesträning och sticka hål på myter kring träningsformen. Några av pilatesträningens främsta fördelar är att det är en säker och effektiv träning som balanserar upp kroppens styrka och smidighet. Vill du veta mer?

Varmt välkommen!

Datum: Måndag 18 maj
Tid: 17.15 – 18.00
Plats: Pilates Complete, vån 2, Kastellgatan 1 eller live stream.
Bokning:  För att delta bokar du din plats här eller i din Wondr wall och väljer vilken grupp du vill delta i: IRL eller Live stream.

 

Foto: Vegafoto