Det blir aldrig lättare – man blir bara bättre!

“Det blir aldrig lättare – man blir bara bättre!” Så säger Michael Jönsson, en av våra klubbmedlemmar efter ett PT-pass i Reformern.

Den 28 april live streamade vi en av Michaels träningstimmar för att visa hur ett pass i pilates kan se ut.

Michael har sin träningsbakgrund inom fotbollen och pratar sig varm om hur pilates kan anpassas till varje individs förutsättningar. “Övningsbanken är gigantisk, “säger Michael “Man utvecklas för varje klass, månad och år”

Även när Michael rehabiliterades efter en knäoperation fortsatte han med pilatesen. “Man kan träna pilates trots att man är skadad. Liknande övningar modifieras för att alla ska kunna träna och det märks på klasserna, deltagarna kommer i alla former”

Har du några frågor som du vill ställa direkt till Michael eller har du en pilateshistoria som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss! Tillsammans kan vi hjälpa fler att upptäcka vad pilatesträning kan göra för hälsan.

Tack för att du delar med dig av din pilatespassion Michael!

Foto: Vegafoto