Celebrate Pilates!

I helgen firade vi The Pilates Day med tusentals andra pilatesentusiaster över hela världen.

Vi hade ynnesten att kunna hålla en workshop Pilates Celebration IRL där deltagarna fick möjlighet att prova på dansant POP Pilates, utmanande och stärkande Reformer och skön Pilatesstretch tillsammans med tre av våra tränare i Team Pilates Complete. Stort tack till alla deltagare och till våra fantastiska tränare Miray, Khristine och Natalia.

De som inte hade möjlighet att vara med oss live  i studion fick istället möjlighet att träna Pilates Matwork Intermediate med Jasmin och Linda på Yogobe.

Trots att Internationella Pilatesdagen nu är över så fortsätter vi att fira och dela vår pilatespassion med er, så kolla in våra eventklasser i maj och juni med teman som Mobilize, Garuda Flow, Breathe in, breathe out, Shoulder Stability och Burning Barre . Dessa 55 minuters klasser är öppna för alla och du behöver ej ha tidigare erfarenhet ifrån träningsteknikerna.