Att träna på Pilates Complete

Vår dedikerade och trogna medlem Christina Nilroth delar med sig av sina tankar kring träning och hälsa under denna speciella period.

“Nu är det snart Valborg och vi har en härlig vår och försommar framför oss. Men tiderna är just nu är annorlunda med mindre sociala kontakter och distans i möten. För att hålla både humör och konditionen uppe nu är det otroligt viktigt att äta bra, sova mycket, fortsätta med sin träning och försöka att vara ute i naturen så mycket som möjligt. Det är nyttigt att promenera och få både sol och frisk luft.

Jag vill peka på hur viktig träningen är för kropp, själ och humör. Jag själv känner att det inte är bra för kroppen att hoppa över träningen. Det går att träna i grupp eller välja att få PT då man tränar med en tränare. För mig ger träningen att min kropp mår bättre men inte minst att jag känner mig stärkt.

Pilates Complete är platsen som jag tycker har allt att erbjuda nu. De har en fantastisk träning antingen ute på de två altanerna eller inne i studion. Här är platsen där jag känner att inspirationen och glädjen kommer när jag har avslutat mitt träningspass.”

 

Foto: Jenny Jacobsson