PT Group – personlig träning i pilatesmaskiner

PT Group
PT Group innebär att du tränar efter ditt personliga träningsprogram i vår PT-studio med pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props. Det är max 3 andra deltagare som tränar samtidigt som dig och en Personlig Tränare finns där för att coacha, hjälpa och vägleda er under träningstillfället. Varje tillfälle är 55 minuter och du kan välja att träna upp till tre gånger i veckan. Tiderna bokas precis som gruppträningsklasserna i vårt bokningssystem. Ditt personliga träningsupplägg får du under en privat genomgång med en av våra Personliga Tränare som bokas som en intro och start.
VAD ÄR PILATES?
Pilates är en kombination av styrke-, stabilitets-, rörlighets- och balansträning. Det är en fantastisk träningsform som balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig. Tekniken är exceptionell med sin noggrannhet och sitt fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att du får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger.Pilatestekniken är dels en övningsbank med cirka 500 grundövningar och otaliga modifikationer, och dels en förklaringsmodell för hur man använder kroppen mest ändamålsenligt. Man arbetar efter fem grundprinciper för att göra träningen så säker och effektiv som möjligt. Metoden är väldigt variationsrik och kan tränas på matta med enbart den egna kroppen samt med en mängd redskap och maskiner.Pilatesträningens främsta fördelar

  • Säker och effektiv träning.
  • Stärker kroppens djupt liggande muskler.
  • Balanserar styrka och smidighet.
  • Förbättrar balans, koordination och cirkulation.
  • Förbättrar hållningen.
  • Skonsam vilket gör att alla kan utöva det – oavsett kön, ålder eller fysisk status.
  • Ökar kroppsmedvetenheten – du använder kroppen mer ändamålsenligt.
  • Höjer prestationen i andra sporter (yoga, löpning, golf, styrketräning, dans etc.).
  • Framgångsrik som rehabilitering efter skador

Passa på att teckna vår Aprilkampanj som gäller tom sista april, där du kan teckna PT Group klippkort 10 ggr för 5250 kr & få 5 ggr extra (värde 2 625 kr ).

Erbjudandet gäller tom 2020-04-30 och är personligt. Endast 1 st erbjudande per person. Dessa PT Group-klipp är giltiga och kan nyttjas tom 2020-08-30. Här hittar du schema för PT Group-tider våren 2020.

Du tecknar ditt erbjudande här. Du som redan är klubbmedlem på Pilates Complete tecknar erbjudandet i din Wondr wall.