Vi firar Internationella pilatesdagen med “Pilates Celebration”

Första lördagen i maj firas The Pilates Day över hela världen! Vi uppmärksammar denna dag med Pilates Celebration– en inspirationsdag i pilates med tre helt olika teman; flödande och intensiv Pop Pilates på mattan, styrkebaserad och effektiv träning i den populära pilatesmaskinen Reformer samt en skön rörlighets-boostande stretchklass som avslut.

Fira Internationella Pilatesdagen med härlig pilatesträning med oss! Team Pilates Completes internationella tränare från Turkiet, Filippinerna och Ryssland tar dig på upptäcktsfärd i pilatesteknikens värld. Alla klasser undervisas på engelska.

Datum: lördag 2 maj
Tid: 11.00-14.30
Tränare: Miray Solkiran, Khristine Achacoso och Natalia Ersöz
Pris: 600 kr

Schema:

11.00-12.00 POP PILATES med Miray Solkiran (Turkiet)
Miray undervisar dig med ett flödande tempo på denna intensiva mattbaserade klass. Du tas igenom enkla men effektiva koreograferade sekvenser och rör dig i takt till popmusik. POP Pilates beskrivs ofta som en dans på mattan. Med de klassiska pilatesövningarna som grund och med inspiration ifrån yoga och balett tränar du hela kroppen på ett roligt och dansant sätt.

12:15-13.15 REFORMER CELEBRATION med Khristine Achacoso (Filippinerna)
Här får du prova Reformer-repertoarens mest populära övningar som boostar din styrka, balans och uthållighet. Khristine leder dig igenom en effektiv och energigivande klass på den populära pilatesmaskinen Reformer som garanterat ger dig mersmak.

13:30-14.30 PILATES STRETCH med Natalia Ersöz (Ryssland)
Som avslutning får du en skön och lugnande pilatesklass med fokus på stretch och rörlighetsträning. Natalia tar dig igenom mjukgörande övningar för hela kroppen som avslutas med en guidad avslappning.

Workshopen är öppen för alla och du behöver ej ha tidigare erfarenhet. OBS! Endast 10 platser. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Boka din plats här! Du som är klubbmedlem bokar din plats i din Wondr Wall.