Eteriska oljor på månadens medlemsevent

Pilates Complete bjuder in till månadens medlemsevent i April – Eteriska oljor för att stötta vardagshälsan.

Eteriska oljor är naturliga extrakt från växter och har använts i tusentals år för att stödja både för vår fysiska och mentala hälsa.

På månadens medlemsevent kommer Kristfrid Warner till oss och berättar om hur du kan använda eteriska oljor för vardagshälsan. Vi kommer att gå igenom hur du kan stötta matsmältningen och immunförsvaret och slappna av för att sova gott på kvällen.

Oljorna kan vara ett enkelt sätt att optimera din hälsa och leva en mer naturlig livsstil. De kan vara ett verktyg för att balansera energin och stödja hälsan på ett naturligt sätt, helt utan biverkningar.

Datum: Tisdag 28 april

Tid: 19:30-20:30

Du som klubbmedlem bokar din plats på din Wondr Wall. OBs! Begränsat antal platser