Hej våren, du är efterlängtad!

Det har varit omvälvande veckor för oss alla och livet är inte riktigt detsamma som det brukar. Vi på Pilates Complete tror dock på positiva tankar, personliga möten och äkta Pilates-Power och försöker fortsatt vara den oas och den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi. Vårt motto om att vara en oas för dig känns viktigare än någonsin.

Så under april månad fortsätter vi att bjuda på härliga och glädjande händelser och event och vi hoppas att du vill vara en del av allt roligt som händer hos oss.

Bland annat kan du ta del av följande härligheter:

PT/ PT Group kampanj – Personlig Träning efterfrågas i högre grad just nu och vi har därför tagit fram två prisvärda PT-erbjudanden på Personlig Träning och PT Group med fina vinstchanser och höga värden för dig som vill träna ensam eller i mindre grupp.

Eventklass – Den 15 april håller Emma ENERGIZE -en boostande eventklass med bosubollen. Öppen för alla som vill träna och fylla på med ny energi.

Workshop– Jasmin och Linda bjuder på fullständig Reformania den 26 april – en workshopdag med tre reformerklasser av olika karaktär.

Nyhet!– Från april erbjuder vi Kostrådgivning och Kostprogram online tillsammans med Joanna och Daily Health Coach. Läs mer nedan och ta del av välkomsterbjudandet!

MedlemseventEteriska oljor som husapotek. Kristfrid Warner besöker oss och berättar om hur du kan använda eteriska oljor som husapotek och också om hur eteriska oljor kan stötta vardagshälsan, så som förkylning, värk, magbesvär, sömnproblem, huvudvärk etc.

Förutom allt detta glädjs vi också över det härliga vädret och att våren nu har börjat infinna sig med sol, fågelkvitter och blommande körsbär. Vi kör fler och fler klasser utomhus och även PT-träningen tar vi med ut på terrasserna.

Delad glädje är dubbel glädje! Sol och kärlek, Team Pilates Complete