Spiritual gangster i shopen

April månad är här och vi säger hipp hipp hurra till vår samarbetspartner Heroica Life som precis har fyllt 3 år!

I shopen fylls det på med vårnytt och under april kan du shoppa linnen, toppar, tights och sweatshirts som passar både för träning och casual wear. Denna månad hittar du coola Spiritual Gangster i våriga ljusa kulörer och batikmönstrade plagg samt sköna och mjuka träningskläder från Alo Yoga.

Spiritual Gangster

Inspired by yogis, athletes, artists and musicians worldwide, Spiritual Gangster create collections to encourage the high vibration practices of living in gratitude, giving back, and choosing kindness. Their mission is to inspire positivity, generosity, kindness and connectedness with this goal in mind : may all beings everywhere be happy and free. This season find the hottest tie-dye and slogan pieces alongside vintage washes and sweat-wicking pieces.