En oas för hälsa och välmående

Just nu befinner vi oss alla i ett läge av ovisshet. Många av oss har kommit till en punkt när vi släpper fasaden och tillåter oss att känna efter på djupet.

Pilates Complete är en viktig plats för många människor, alla möten som sker på studion är minst lika viktiga som träningen vi erbjuder. Vi beskrev Pilates Complete som en oas för hälsa och välmående när vi öppnade för snart tio år sedan, just nu visar det sig tydligare än någonsin tidigare att det är precis vad det är.

Ibland måste vi släppa taget helt och hållet för att kunna samla ny kraft. Att ha en plats där man känner sig trygg och säker är viktigt, där man får vara precis som man är. Vi vill vara en sådan plats för alla våra medlemmar. Därför hoppas vi att vi fortsatt kan och får  ha öppet.

Tillsammans är vi starka!

 

 

Foto: Vegafoto