Utomhusklasser varje vecka!

Från och med nästa vecka erbjuder vi två fasta utomhusklasser varje vecka. 

Ni som tränat hos oss länge vet att vi ofta startar igång med vår utomhusträning i april, men förra året tränade vi ute redan i februari. Därför brukar vi stolt säga att vi tränar utomhus året om!

Att träna utomhus rekommenderas nu i allt större utsträckning och vi har alla möjligheter att träna både med den egna kroppen, med våra pilatesredskap och maskiner utomhus. Vi har två privata terrasser att tillgå och också en tredje terrass, grus- och gräsunderlag om vi känner för att variera oss.

Dessa klasser kommer vi att undervisa utomhus oavsett väder from nästa vecka:

Onsdagar kl 10.15

Söndagar kl. 12.00

Dessa klasser har vi döpt till Utomhusklass och vi testar helt enkelt och ser hur många av er som vill komma och träna ute just nu.

När vädret tillåter och tränaren anser det lämpligt hålls även övriga gruppträningsklasser utomhus. Vi låter vädret styra och tränaren avgör vilka klasser som hålls utomhus och vilka som sker inomhus. I dagsläget kommer vi naturligtvis att undervisa fler klasser utomhus på våra vackra terrasser än vi hade gjort under normala omständigheter då fler av er efterfrågar just detta. Vi ber dig därför att alltid ta med dig extra överdragskläder, strumpor, kanske vantar mössa och skor. Som man brukar säga: “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.”

Kreativitet, positivitet och nyskapande krävs av oss alla just nu, och är det något vi i Team Pilates Complete är så är det just kreativa och påhittiga! Vi ser därför fram emot många svettiga och stärkande utomhusklasser tillsammans med er alla i både sol, skugga, vind och i varierande temperaturer. Snart är det sommar och då kör vi “hot pilates” i stekande sol igen, tills dess, på med ett extra lager kläder och ditt mest öppna sinne !

 

 

Foto: Vegafoto