Nyhet from 1 april – Kostrådgivning

I april startar vi upp Kostrådgivning med Joanna Domanska Hedbrandh på Pilates Complete!

Att må bra med ett starkt immunförsvar, en kraftfull kropp och ett altert sinne kräver inte bara kvalitativ pilatesträning, skön sömn och goda relationer, det kräver också en balanserad kost. Vill du ta ett steg närmare ett friskare liv, få mer energi och ge din kropp den näring den behöver? Kanske vill du förändra din vikt eller börja äta mer miljövänligt? Kostrådgivning kan hjälpa dig att bli medveten om dina matvanor och stötta dig i resan mot de mål du vill uppnå.

Du kommer att kunna välja mellan kostprogram online, eller kostrådgivning i vårt fina behandlingsrum på Kastellgatan 1. I studion erbjuder vi 1 tillfälle på 45 minuter eller paket på 3 ggr 45 min. Kostprogram online passar dig som vill du förändra dina kostvanor och skapa nya rutiner men vet inte hur du ska börja. Under fyra veckor får du guidning och hjälp att nå ett friskare liv med mer energi via webben.

Läs mer HÄR! och börja redan nu planera för ett smakrik och näringsoptimerad april tillsammans med oss!