Vi stöttar Jontefonds-familjer lite extra just nu.

Tillsammans med flera andra företag sluter vi nu upp bakom organtransplanterades familjer genom Jontefonden.

Som utsatt riskgrupp för Covid-19 har Jontefonds-familjerna nu tvingats isolera sig i sina hem. Jontefondens Insamlingsstiftelse stöttar över 150 familjer runt om i landet där barn och unga har, eller ska genomgå en organtransplantation. Jontefondens olika företagspartners sluter nu upp för att på olika sätt hjälpa familjerna, som i sin isolering lever med rädsla för smittans konsekvenser.
– All form av stöd som kan ges räknas, säger Gunilla Ivarsson, generalsekreterare på Jontefonden.

Behovet av att på olika sätt hjälpa de isolerade familjerna är stort och nu riktar Jontefonden tillsammans med både gamla och nya företagssponsorer alla insatser för att få familjernas vardag att bli lite gladare.

Läs mer om vad vi gör HÄR!

Vill du också vara med och stötta Jontefonden lite extra just nu? Kontakta Tommy eller Gunilla:

Tommy Ivarsson, Medgrundare och Kommunikationsansvarig Jontefonden,
tommy@jontefonden.se , 070-8227922

Gunilla Ivarsson, Medgrundare och Generalsekreterare Jontefonden
gunilla@jontefonden.se, 070-922 79 68

Jontefonden är en stiftelse för barn & ungdomar som väntar på eller har genomfört en organtransplantation och deras syskon. Stiftelsens mål är att öka livskvaliteten, skapa glädje och sätta guldkant på en annars svår situation. Fonden har fått sitt namn efter Jonathan Ivarsson som till följd av lungfibros behövde en lungtransplantation. Läs mer eller ansök om medel på http://www.jontefonden.se/