Varsågod! Här får du 30 dagar gratis online-träning

Pilates Complete ger dig möjlighet att träna pilates, yoga och mycket mer helt gratis. Med koden PILATESCOMPLETE30 bjuder de dig på en fri online-träningsmånad.

På Yogobe erbjuder hittar du videos med pilatesteknik och övningar på matta och redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram för ex. ryggproblem, pre och postnatal pilatesträning och skräddarsydda program för löpare och golfare.

Du kan även följa Pilates Completes träningsprogram ”Pilates – styrka inifrån och ut” där du under 4 veckor blir coachad och tar del av pilatesteknik, träningstips och rekommendationer på träningsvideos. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap.

Koden PILATESCOMPLETE30 gäller för dig som inte redan har ett yogobe-konto och ger dig 30 dagar helt gratis onlineträning utan bindningstid. Är du redan yogobe-medlem kan du signa upp dig på #YogobeSpringChallenge som startar nästa vecka, och få en månad för bara 99 SEK (ord pris 189 SEK).