Var med oss i årets March Matness!

Årets #marchmatness är igång! Hela mars månad hyllar vi och pilateskollegor världen över Joseph Pilates första repertoar genom #marchmatness2020 på instagram.

Vi inspirerar varandra till mer, fler, roligare & än mer variationsrik pilatesträning och vi vill ha dig med oss! Varje dag presenteras dagens övning på vårt instagramkonto @pilatescomplete. Följ oss och inspireras till att dela din version. Filma, fota och lägg upp med taggarna:#marchmatness2020 & #pilatescomplete så att vi kan hitta dig.

Årets tema är #matstories Vi vill höra om dina erfarenheter, berättelser, vinster och utmaningar av pilates. När gjorde du din första övning, vad är det som gör att du fortfarande utvecklas och mår bra av träningen, vilket är det vackraste stället du tränat pilates på? Vi vill veta allt!